avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenzile neplatite...
Discuție deschisă în Executare silită

amenzile neplatite...

buna ziua!in primul rand vreau sa imi cer scuze daca am greseli de ortografie, am o nelamurire in legatura cu amenzile neplatite sunt de foarte mult timp plecata din tara si am o amende de platit nu stiu suma care trebuie sa o platesc si nici unde sau cum trebuie sa procedez ma poate ajuta careva intr-un mod sau altul imi este de ajuns si un sfat cine ma poate sfatui... va multumesc...:help:
Cel mai recent răspuns: melinda24 , utilizator 16:51, 1 Septembrie 2010
amenzile se trimit la consiliul local sau la primaria din sat,comuna-daca sunteti din provincie.era o vreme cand erau trimise la admin fin de domiciliu.mergeti la serviciul taxe si impozite din cadrul primariei si va spun ei cat aveti de plata si tot acolo platiti.
daca e amenda penala e inregistrata la admin fin publice de domiciliu.daca e mai veche de 5 ani si nu ati fost notificata s-a prescris
Va multumesc din tot sufletul am reusit sa rezolv,mia fost de de ajutor sfatul va multumesc din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am platit amenda administrativa, dar..... florina55 florina55 Buna ziua. Am o nelamurire va rog. Am platit amenda administrativa si cheltuieli de judecata la Administratia Financiara a sectorului 3, dar pe chitanta scrie ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenzi Catanezu85 Catanezu85 am fost la finante sa vad daca mai am amenzi neplatite,doamna de la ghiseu mia zis ca am o singura amenda,domnul viceprimar a zis ca am multe amenzi dar canu ... (vezi toată discuția)
Amenda penala neplatita olanda vladvornicu26 vladvornicu26 Un prieten, cetatean roman, avand o amenda penala neplatita, primta acum 5 ani in Olanda, a fost oprit pe autostrada in Germania, fiind retinut ulterior, in ... (vezi toată discuția)