avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restructurare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restructurare post

Buna ziua,

1. poate fi desfiintat prin restucturare postul de Sef Seviciu PSI/SSM in cadrul unei unitati private (daca acest serviciu va fi externalizat)
2. in cazul unei restructurari care sunt documentele (de ex. decizia de incetare, procesul verbal, decizia consiliului administratorilor) care in mod obligatoriu trebuie inmanate salariatului?
Din documentele sus mentionate exista acte care pot fi refuzate salariatului ?
(documente care stau la baza deciziei de incetare)

multumesc
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 18:07, 1 Septembrie 2010
In cazul concedierii salariatului i se va inmana notificarea de preaviz, iar la expirarea preavizului decizia de incetare a contractului de munca (decizia de concediere)
Ar trebui sa primiti:
- lista cu posturile vacante pentru care ati putea opta
- decizia de concediere daca nu doriti vreun post sau nu exista posturi vacante
iar apoi:
- adeverinta pt. somaj
- nota de lichidare
- carnetul de munca completat la zi
Nu vad pentru ce ar trebui inmanat fiecarui salariat procesul verbal, decizia consiliului administratorilor, etc.
Doar in cazul concedierii colective, unitatea ar trebui sa puna la dispozitia sindicatului sau reprezentantilor salariatilor documentele mentionate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedieri turdeanu turdeanu Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa inteleg mai bine urmatorea situatie: Eu sunt functionar public la o primarie, si sunt vizat pentru concediere, pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Preaviz AGOPIAN AGOPIAN Buna ziua, Va rog, am o intrebare legata de preaviz.Sunt in concediu de crestere copil(legea veche 2 ani) si mi-am manifestat dorinta de a reveni la serviciu ... (vezi toată discuția)
Acte concediere desfiintare post miha254 miha254 Buna, stie cineva cu certitudine ce documente trebuie sa emita societatea care doreste concedierea unui salariat datorita desfiintarii postului ocupat de ... (vezi toată discuția)