avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Valoarea de circulatie a unei cladiri ridicate fara ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Valoarea de circulatie a unei cladiri ridicate fara autorizatie de constructie?

Buna ziua,
Se poate evalua, de un expert imobiliar, din punct de vedere al valorii de circulatie al constructiilor, o cladire ridicata fara autorizatie de constructie si care nu apare nici pe fisa plan a extrasului de carte funciara?
Evaluarea unei asemenea cladire difera de una ridicata in conformitate cu legea?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2010
condretc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:21, 9 Septembrie 2010
Expertul poate face vorbire in raportul de expertiza despre situatia legala a imobilului apoi va stabili valoarea de circulatie a casei.
De fapt, expertul este obligat sa respecte dispozitiile instantei cu privire la obiectivele dispuse de aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru evaluarea imobiliara a unui apartament Iulian81 Iulian81 Buna ziua! As dori sa stiu si eu ce acte imi sunt necesare pentru a obtine un raport de evaluare imobiliara? (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara de evaluare imobiliara DanyD DanyD In Raportul de expertiza de evaluare imobiliara, expertul desemnat de catre instanta retine doua valori reprezentand lipsa de folosinta a imobilului, in sensul ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobiliara proces partaj tinaa tinaa buna ziua .va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri si sa iau o decizie . sunt in proces cu fostul sot pt accesiune imobiliara artificiala si partaj, am ajuns ... (vezi toată discuția)