avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... FAMILE CU DOMICILIU AN ITALIA DORESTE ANSCRIEREA ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

FAMILE CU DOMICILIU AN ITALIA DORESTE ANSCRIEREA MASINI AN ROMANIA

SANTEM O FAMILE DE TREI PERSOANE ( SOT SOTIE SI SOACRA ) CARE TRAIM AN ITALIA DE FOARTE MULTI ANI SI NE-AM HOTARAT SA NE ANTOARCEM AN ROMANIA DEFINITIV .
AVEM O MASINA DE PROPRIETATE AUDI ALLROAD CAPACITATE CILINDRICA 2500 , ANUL 2000 , EURO 3 , ( PE NUMELE SOTULUI FLORIN ) CARE AM VREA SA O ANSCRIEM AN ROMANIA .
CUM PUTEM SA FACEM SI CE PROCEDURI TREBUIE SA RESPECTAM CA SA ANSCRIEM MASINA PE NUMELE SOACREI CARE ESTE HANDICAPATA GRADUL 1 ( NEVAZATOARE ) , PENTRU A PROFITA DE FACILITATILE SI SCUTIRILE TAXELOR SI IMPOZITELOR AFERENTE ( TAXA ANSCRIERE, POLUARE ETC. )
DACA AVETI NEVOIE DE ALTE INFORMATII 00393927501378 SAU florinmincu@yahoo.com PENTRU MAIL SAU MESENGER.
MULTUMESC ANTICIPAT !!!
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 09:17, 5 Septembrie 2010
Puteti inmatricula autot. pe numele soacrei Dvs. in baza unui contract de vanzare-cumparare incheiat intre proprietar (sotul Dvs.) si soacra Dvs.
Pentru inmatriculare in RO este nevoie sa faceti dovada domiciliului in RO.
Dar si asa, nu veti putea "ocoli" plata taxei de mediu.
Dar puteti incerca inmatricularea fara plata taxeiin instanta!De unde sunteti?
Noi sante-m din Bucuresti ! A-mi pute-ti explica mai bine daca se poate si cum , ca sa anscriem masina an RO!!! Exista vre-o lege pe care putem sa bazam ca sa nu platim toate taxele acelea aberante ?
Sunati-ma nr .meu apare la profil consultant 0745330285.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina in romania tampaovidiu tampaovidiu Buna seara, As dori sa fiu si eu lamurit referitor la taxele inmatricularii unei masini in romania pentru prima data! Vreau sa imi cumpar un bmw care are un ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de mediu leval leval Am masina inscrisa in Anglia, dar pe numele meu( pe cartea de identitate a masinii sint proprietar), din anul 2009. Am vreo sansa sa o inmatriculez in RO tot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o întrebare :unchiul soțului meu a decedat ... Marcu  Paraschiva Marcu Paraschiva Buna ziua! Am si eu o întrebare :Unchiul soțului meu a decedat acum de curând .In urma cu 1 an sa dat în întreținere une familii a avut în ... (vezi toată discuția)