avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... depunere dosar pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

depunere dosar pensionare

As dori sa stiu pe ce cale se poate depune un dosar de pensionare in cazul in care nu domiciliez in tara, nu ma pot deplasa personal si nici nu am vreo persoana careia sa-i incredintez o procura
Cel mai recent răspuns: c_hostiuc , utilizator 12:36, 2 Septembrie 2010
puteti sa angajati un avocat care sa va reprezinte.
:-/
Am depus dosar de pensionare pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard in data de 01.09.2010 .
Unitatea cu 01.09.2010 s-a desfintat, intrand in reorganizare si toti salariatii au primit preaviz, inafara de mine.
1. Pana primesc decizia de pensionare , daca am nevoie de adeverinta pentru spitalizare, ce fac?
2. Cand vine decizia de pensionare cine imi opereaza in carnetul de munca?
3. Daca imi vine aviz nefavorabil ce fac????
4. Perioada de la 01.09.2010 pana la primirea deciziei, ce am de facut?
Mii de multumiri!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce statut voi avea pana la comunicarea deciziei de pensie? ella2010 ella2010 am depus dosarul de pensionare ptr, limita de varsta sin stagiu complet de cotizare. intrebare. mai pot lucra in institutie pina imi vine decizia sau ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata atenastef atenastef Buna ziua, Intrebarea mea cu referire la Pensia anticipata este pentru o : Salariata, : data nastere - 03.03.1957 vechime in munca - ... (vezi toată discuția)
Incheiere cim in cazul unei pensionari pt invaliditate grd iii flori9 flori9 Buna ziua, in situatia unei pensionari pt invaliditate, incetarea CIM trebuie operata in aceeasi zi cu decizia de pensionare? Daca da (cum cred ca este ... (vezi toată discuția)