avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa CCC

Buna...sunt noua pe aici si daca am gresit adresa va rog anticipat sa ma iertati.momentan ma aflu in concediu pt cresterea copilului care imi expira duminica 12 septembrie 2010 si as vrea sa imi bag somaj incepand cu 13 sept , am fost la firma unde am lucrat si doamna de la personal mi_a zis ca e posibil , sa merg pe 10 sept sa imi inchida cartea de munca. intrebarea mea este cate luni voi beneficia de somaj si in jur de cati banuti voi lua? mentionez ca mi s_a deschis cartea de munca in oct 1998 in oct 2006 am nascut primul copil si in sept2008 cel de_al doilea deci am mers dintr_un CIC in altul si nu am avut niciodata intrerupere sau somaj si toata vechimea o am la acelasi angajator
Cel mai recent răspuns: irina_vasea , utilizator 20:50, 22 Septembrie 2010
1. Perioada in care ati fost in CCC constituie perioada asimilata stagiului de cotizare pentru pensie.
2. Deasemenea pe perioada CCC ati fost asigurata si la sanatate.
am reusit luni si am depus dosarul de somaj la fortele de munca. a fost chiar mai simplu decat m-am asteptat...m-am prezentat la firma am vorbit cu fetele la resurse umane si au zis ca daca asta e dorinta mea se rezolva da tre sa umblu eu pe la fortele de munca, ele mi-au inchis cartea de munca mi-au completat adeverinta( pe care doamnele de la fortele de munca mi-au intrors-o de 3 ori inapoi)...si cam asta a fost tot...fara preaviz ...fara salar" compensator" sa merg pe 20 oct sa imi iau carnetul de somer si cartea de munca. multumesc inca o data celor care mi-au raspuns cand am avut nevoie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului Andynyko Andynyko Buna, am si eu o intrebare la care va rog sa ma ajutati, in iunie 2012 mi se termina concediu de crestere copil si nu am cu cine sa las copilul, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea ccc iosifnagy iosifnagy Buna Seara! Sotia mea este in concediu de maternitate pana la sfarsitul lunii aprilie.De la fostul loc de munca i sa spus ca momentan nu mai au nevoie de ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc? luminitah luminitah Va rog frumos sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: O persoana care este in concediu crestere copil, dupa incheierea acestei perioade poate intra in somaj? (vezi toată discuția)