avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se pot recupera banii de unde ai muncit?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se pot recupera banii de unde ai muncit?

buna seara
sotul meu a luat un apartament sa il amenajeze,a discutat o suma i sa dat jumatate din bani,acum este la finalul lucrarii si proprietarii nu prea mai vor sa ii dea diferenta de bani pt care s-au inteles
proprietearii nu au ce sa ii reproseze ,sunt multumiti doar ca dl a plecta intr-o cursa (este sofer pe tir)fara sa anunte,iar d-na spune ca sotul nu i-a lasat nici un ban

cum poate sotul meu recupera difernta de bani de la acesti oameni?sa cheme polita ,sa faca un contract acum la final sau ce poate face

sunt foarte suparat pt ca a muncit mult si nu as vrea sa piarda acesti bani pt ca nici nu o ducem prea bine cu banii

va multumesc din suflet,sper sa ma puteti ajuta

mirela
Cel mai recent răspuns: andu86 , utilizator 18:13, 1 Septembrie 2010
pai sotul daca a lucrat la "negru" fara acte , nu prea vad cum isi poate recupera, in judecata nu il poate da pt k el s-a angajat in munca fara acte...va urez succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de munca abcd90 abcd90 Bună ziua . Am și eu o simpla întrebare , un prieten de al meu a lucrat la un bar fără contract de munca adică la negru și când a venit ziua de salar ... (vezi toată discuția)
Am dat avans 10% pentru cumpărarea unui apartament nou, dar nu mi s-a acordat creditul ipotecar. cum îmi pot recupera banii de la constructor? Mirela Chivu Mirela Chivu Buna ziua! Pe 15 ianuarie 2018 am dat avans 6500 Ept achizitionarea unui apartament nou eu avind diferenta pina la 30000 E urmind ca restul de 35000 e sa fac ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar un apartament dar sotul sa nu aiba niki un drept asupra lui elaela elaela buna dimineazza!as avea o intrebare:sunt casatorita legitim si vreau sa cumpar un apartament pe numele baiatului in varsta de 4 ani si o luna.se poate?sau ... (vezi toată discuția)