avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare din bani în teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare din bani în teren

Am un dosar la ANRP pentru a mi se da o sumă de bani pentru un teren ,însă eu doresc să mi se retrocedeze terenul pe alt amplasament unde am nevoie de o servitute. Acel teren de care am nevoie este ocupat abuziv de o familie si ține acolo niste cotețe părăsite. Acel teren a fost revedicat de fostul propietar căruia i s-a dat teren în compensare pe alt amplasament în 1995. Se poate să obțin de la ANPR servitutea de care am nevoie?
Cel mai recent răspuns: ff , utilizator 14:59, 2 Septembrie 2010
nu.. doar bani.. terenul il puteti cere de la primarie ptr servitute
Mulțumesc pentru săspuns. Am cerut servitute de la Primărie , ăsta a fost primul lucru pe care l-am făcut , și mi-au răspuns că terenul nu este al lor.Terenul este al statului . Primarul mi-a spus să-l dau în judecată. Vreau să evit judecata ,căci nu cred în justiție. Aș putea să mă adresez Secretariatului comisiei centrale de la ANRP ,cu această cerere în baza art.21 din titlul vII al legii HG 1095/15.09.2005?
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
ff, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute ff ff Am o problemă în legătură cu nevoia de servitute,astfel. Dețin un teren de la tatăl meu moștenire , teren fără servitute ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren "cu cantec" Parintii mei au avut 6 ha de teren. In urma retrocedarii, ne-au fost eliberat titlu de proprietate pentru suprafata de 4, 93 ha, din care 3,93 pe vechiul ... (vezi toată discuția)
Primaria a improprietarit alta persoana cu o parte din terenul meu flaviusghita flaviusghita Detin in proprietate un teren forestier, retrocedat in anul 1995, conform legii 18/1991 pe vechiul amplasament, pentru care detin titlu de proprietate emis in ... (vezi toată discuția)