avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare part time in concediu de crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare part time in concediu de crestere copil

Buna ziua! Vreau sa stiu daca pot lucra cu contract de munca part time (4 ore)chiar daca sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani fara a-mi fi taiata indemnizatia Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 1 Septembrie 2010
Nu va puteti incadra cu c.i.m. (fie cu timp partial , fie cu norma intreaga), intrucat plata indemnizatiei se va suspenda incepand cu ziua urmatoare celei in care beneficiarul realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic/indemnizatie/norma fractionata andreea.ilic andreea.ilic Buna! in ultimii 2 ani, am lucrat la 2 firme avand un contract cu norma intreaga si unul cu norma fractionata. Acum urmeaza sa intru in concediu de ingrijire ... (vezi toată discuția)
Dreptul la lucru cu jumatate de norma cand esti in cic(concediul de crestere a acopilului pana in 2 ani) cristifp cristifp Buna ziua! Am si eu o mica nelamurire: momentan sunt in concediul de crestere a copilului si as dori sa stiu daca am voie sa lucrez cu jumatate de norma la un ... (vezi toată discuția)
Pot lucra daca iau indemnizatie crestere copil? Aura24 Aura24 Buna seara . Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: sotul meu a intrat in concediu de crestere copil 2 ani, deoarece eu nu aveam dreptul. El lucreaza la ... (vezi toată discuția)