avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit bancar- comision administrare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit bancar- comision administrare

Doresc sa aflu cum pot scapa de comisionul de administrare pe care il platesc lunar la un credit in franci elvetieni, la care mi s-a marit si dobanda la un an de zile de la 5,70 la 7,80 ( Bancpost).
Daca sunt mai multi in situatia mea poate reusim sa scapam de acest comision, se pare ca avem sanse daca dam in judecata, altfel nu stiu cum.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:00, 1 Septembrie 2010
se pare ca bancile vor renunta in curand la acest comision. pana atunci daca e inserata aceasta clauza in contractul de credit nu aveti ce sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu banca giorgiana87 giorgiana87 imi puteti indica, va rog, nr. deciziei înaltei curti de casatie si justitie, întrucât ma aflu intr un proces cu banca \\"bancpost\\" pentru clauzele ... (vezi toată discuția)
Comisionul de risc+risc la ce oameni buni dandandej dandandej Buna ziua tuturor. STIE cineva ce se intimpla cu comisionul de risc al Bancii VOLskbank caci eu am un credit la care platesc 2157 franci elvetieni plus un ... (vezi toată discuția)
Comision bancar bugariu bugariu am un credit din 2008cu o dobanda de 9.5 la sutasi un comision lunar de administrare cont de 0.41 la sold care am platit in primele 3 luni.dupa care sa marit ... (vezi toată discuția)