avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Teren cumparat in leasing
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Teren cumparat in leasing

Buna ziua

Vreau sa cumpar un teren in leasing si sa construiesc apartamente pe el pe care sa le vand.

Exista cumva o lege a leasingului care sa te protejeze daca firma de leasing da faliment?
Cum pot obtine autorizatia de constructie si cum pot sa vand apartamentele din moment ce nu sunt eu proprietarul terenului?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 15:53, 18 Noiembrie 2007
leasing=dare in folosinta spre exploatare, asta e institutia leasingului
firma de leasing are asigurare pe capital, si pana la un nivel chiar asigurarea statului ...
sper sa te ajute raspunsul meu :D
Nu exista nici un act normativ care sa protejeze in caz de faliment al firmei. Ex, MTS Leasing

Autorizatia de constructie se ia cu concursul firmei de leasing pentru dezvoltarea proiectului imobiliar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa "la rosu" persoana fizica patricel1 patricel1 Buna ziua, sunt o persoana fizica ce am cumparat mai demult un teren cu o casa mai veche in Constanta. Dupa ceva timp am reusit sa strang niste bani sa o ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa "la rosu" persoana fizica, plata tva? patricel1 patricel1 Buna ziua, sunt o persoana fizica ce am cumparat mai demult un teren cu o casa mai veche in Constanta. Dupa ceva timp am reusit sa strang niste bani sa o ... (vezi toată discuția)
Constructii de locuinte NeaguCatalinGabriel NeaguCatalinGabriel Daca construiesc un bloc de locuinte sunt obligat prin lege sa asigur cate un loc de parcare pentru fiecare apartament in parte? Locuiesc intr-un apartament ... (vezi toată discuția)