avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare contract conform art 51 lit e sau 50 lit e?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare contract conform art 51 lit e sau 50 lit e?

La o sociatate pe actiuni (S.A.), o angajata a fost aleasa de actionari pt postul de director general pt o perioada de 4 ani. Vechiul contract de munca se va suspenda conform art 50 lit e sau 51 lit e?
Cel mai recent răspuns: ginutz_a , utilizator 13:47, 3 Septembrie 2010
multumesc de raspuns, dar mai insist un pic. pana la urma cum este: cu ce articol suspend contractul de munca unui angajat ca acesta sa preia functia de director general prin contract de mandat?
Se face suspendarea in baza art.50 lit.i C.mun. coroborat cu art.137 ind.1 alin.3 din Legea nr.31/1990 si art.152 alin.1 din aceeasi Lege
multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract idividual de munca magyari magyari Am o problema, mai bine zis o dilema si nu am reusit sa gasesc deocamdata o solutie clara. Este vorba de o societate pe actiuni, mai exact o institutie ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau incetare cim? mihaela_1968 mihaela_1968 Daca un functionar a fost numit in 2005 director general, care regula trebuia aplicata: -suspendare contract individual de munca, conform art.137 indice 1 ... (vezi toată discuția)
Contract administrator societate comerciala ADELA STROE ADELA STROE administratorul societatii are contract individual de munca si mai nou el nu mai poate avea CIM. in conditiile astea ce am de facut de suspendat CIM in baza ... (vezi toată discuția)