avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cearta pe acte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cearta pe acte

In urma unei succesiuni, si daca suntem 2 proprietari ai unui imobil, si unul din ei are toate actele in original si nu vrea sa i lea dea celuilalt, care este posibilitatea sa le obtina prin judecatorie sau la politie? astept un raspuns! Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
anirki, utilizator
Cel mai recent răspuns: anirki , utilizator 10:44, 3 Septembrie 2010
Despre ce acte este vorba?
daca este vorba de: CF-acesta se scoate original de cate ori aveti nevoie, Certificat de mostenitor- se ia original de la notar,
Altceva ce ar putea fi?
poate merge la notariatul unde s-a dezbatut succesiunea si poate cere un duplicat dupa certificatul de mostenitor.
Va mulumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de proprietate messiane messiane Am mostenit 1 apartament de 3 camere si actele de proprietate imi sunt retinute de mama mea. Am mai ramas doar cu actul de mostenire (in original......un notar ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme Liza14 Liza14 In urma decesului parintilor, am dorit sa deschid procesul de succesiune. Unicii mostenitori suntem eu si fratele meu. Acesta s-a mutat in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este ... Stoica Marcel Stoica Marcel Bună ziua. Am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este necesar la preschimbarea buletinului. De la Camera Notarilor publici a Municipiului ... (vezi toată discuția)