avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul de odihna

Concediul de odihna este conditionat de concediul medical?
Pun aceasta intrebare deoarece anul acesta(2010) am fost in concediu medical in lunile ianuarie, februarie si martie, iar acum cand vreau sa-mi iau concediul de odihna, am aflat ca au scazut cele 3 luni de medical. Adica din 22 zile cat ar fi trebuit sa fie concediul normal mai am dreptul la doar 16 zile.
Este normal (legal)?

Va multumesc
Constantin Badea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 2 Septembrie 2010
Da, este normal ... intrucat concediul de odihna se acorda proportional cu perioada efectiv lucrata ... pe perioada concediului medical , raportul dvs de munca a fost sunspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Influentarea concediului de odihna prin concediul fara plata marcelilie marcelilie Conform contractului meu de munca: "Durata concediului anual de odihna este de 21 zile lucratoare, in raport cu durata muncii (norma intreaga, fractiune de ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu de odihna. preda sorina preda sorina Cum calculez indemnizatia pentru concediu de odihna in urmatorul caz: Am un salariat care pleaca in concediu de odihna 4 zile in aprilie. Calculez media ... (vezi toată discuția)
Zile concediu de odihna ESTITINA ESTITINA Buna ziua Va rog sa ma lamuriti si pe mine cite zile de concediu de odihna mi se cuvin in anul 2013 tinind cont ca in ianuarie 2010 am avut 2 zile ... (vezi toată discuția)