ce pot face impotriva unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile (pe L10) dintre primarie si o persoana fizica (in care eu nu am fost implicat) si in care pe baza unei expertize false, in totala contradictie cu documentele oficiale care ca au stat la baza efectuari ei, imi afecteaza proprietatea mea? primaria spune ca e obligata sa o puna in aplicare si-mi va anula mie titlurile de proprietate. Detin documentele care dovedesc falsul..
Buna ziua !
Avand in vedere cele scrise de dumneavoastra, mergand pe prezumtia veridicitatii acestora si luand in considerare prevederile codului de procedura civila, aveti posibilitatea unei cai extraordinare de atac. In acest sens va sfatuiesc sa luati legatura urgent cu un avocat .
Cu stima !
Nu ne dati foarte multe detalii, insa in acel dosar nu aveti calitatea de a exercita o cale extraordinara de atac, dat fiind faptul ca nu ati fost parte in acel dosar.
Puteti insa sa promovati o actiune in revendicare impotriva persoanei careia s-a retrocedat imobilul in baza legii 10/2001 daca acesta va afecteaza proprietatea pe care o dovediti cu un titlu valabil.
luati legatura cu un avocat ca acesta sa faca in numele dvs demresurile necesare..in opinia mea trebuie facuta fie o actiune in anulare, fie o actiune in revendicare in care sa se faca comparatia de titluri.. si cu aceasta ocazie se va vedea si proba falsul
Dar impotriva expertului si martorilor mincinosi nu pot face nimic? Tot prin acea hotarare i se da dreptul si la despagubiri pentru o moara (care o fost a tatalui meu) si am obtinut si noi acest drept. Cel mai grav este ca acest fals s-a facut cu complicitatea celor din primarie care stiau adevarul si detineau documentele (trimise de mine) care atesta adevarul.
Daca credeti ca puteti dovedi falsificarea unor inscrisuri sau vreun alt gen de fals stringeti probele respective si puteti face un denunt penal.In prioncipiu hotaririle judecatotesti au putere de lege numai intre partile intre care a avut loc procesul. Fata de Dv. hotarirea intre tert si Primarie nu este opozabila. Daca in mod indirect vi se aduce atingere dreptului de proprietate, in acel moment puteti inainta actiune in revendicare sau alt gen de actiuni la care se va orienta avocatu;l Dv. Oricum daca se va confirma falsul in procesul anterior puteti intrebuinta hotarirea respectiva cu succes in actiunea inaintata.
Denunt calomnios
valentin24
Buna seara. Poate fi considerat ,,denunt calomnios,, impotriva persoanei reclamante care prin mentionarea in Motivarea actiunii de divort si sustinerea in fata ... (vezi toată discuția)