ce pot face impotriva unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile (pe L10) dintre primarie si o persoana fizica (in care eu nu am fost implicat) si in care pe baza unei expertize false, in totala contradictie cu documentele oficiale care ca au stat la baza efectuari ei, imi afecteaza proprietatea mea? primaria spune ca e obligata sa o puna in aplicare si-mi va anula mie titlurile de proprietate. Detin documentele care dovedesc falsul..
Plângerea este încunoştinţarea făcută organelor judiciare de catre o persoană fizica sau de o persoana juridica căreia i-a fost cauzată o vătămare sau o pagubă printr-o faptă antisocială .
Plângerea trebuie să conţină: numele, prenumele, calitatea şi domiciliul petiţionarului, descrierea faptei care formează obiectul plângerii, indicarea făptuitorului dacă este cunoscut şi a mijloacelor de probă. Plângerea se poate face personal sau prin mandatar (mandatul trebuie să fie special, iar procura rămâne ataşată plângerii).
Denunţul este încunoştinţarea făcută de o persoană fizica sau de o persoana juridica, despre săvârşirea unei fapte antisociale. În acest caz, spre deosebire de plângere, persoana care face denunţul nu a suferit nici o vătămare sau pagubă, ea sesizează doar faptul că altcineva a fost victima unei asemenea fapte.
În ce priveşte conţinutul denunţul trebuie să conţină aceleaşi date ca şi plângerea.
Denunt calomnios
valentin24
Buna seara. Poate fi considerat ,,denunt calomnios,, impotriva persoanei reclamante care prin mentionarea in Motivarea actiunii de divort si sustinerea in fata ... (vezi toată discuția)