avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cadastru
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cadastru

daca o persoana e divortata de sotul ei si impreuna figureaza pe actele casei, persoana respectiva poate vinde casa faca ca sotul ei sa vina sa semneze?
poate face cadastru si intabulare desi sunt divortati si sa vanda casa?
Cel mai recent răspuns: andreea@maria , utilizator 14:56, 10 Septembrie 2010
Nu poate incheia contract de vanzare-cumparare numai unul dintre coproprietari; este nevoie de ambii.
avocat Cristina Popescu
buna ziua.
cat timp nu a fost facut partajul, iar bunul nu i-a fost atribuit, nu va putea instraina bunul.
ii poate da o procura fostei sotii si atunci aceasta poate vinde casa.
mltumesc pentru raspunsuri:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil dupa partaj ben-oni ben-oni Buna ziua. Sotia mea este posesoarea unui imobil obtinut prin partaj in urma divortului . Vreau sa precizez ca in partaj s-au impartit doua apartamente : ... (vezi toată discuția)
Despre vinderea casei fara acordul copiilor si al sotiei solomonslmn solomonslmn poate tatal meu sa vanda casa in care a locuit cu noi copii si sotia,ulterior divortand ( de14 ani) si nefacand partajul nici la ora actuala?poate vinde fara ... (vezi toată discuția)
Partaj vanzarea apartament Arghir Arghir Am o anume problema...am fost informat de mai multi avocati in privinta asta dar fiecare cu o parere diferita. Situatia fiind: Parintii mei au divortat ... (vezi toată discuția)