am o fisa de definitivare a bunicului meu in care este trecut faptul ca bunicului meu decedat i-a fost trecuta in proprietatea statului suprafata de 65 ha teren arabil conform reformei agrare din 1945. nu detin acte de pe registrul agricol al comunei privind detalii despre terenul de 65 ha pentru ca nu mai exista.initial mi s-a reconstituit dreptul de proprietate de 50 ha. acum solicit sa mi se acorde si diferenta de 15 ha neatribiuta conform legii 193/2007 , dar mi se refuza spunind ca in ,,fisa de definitivare ,, din 1945 este trecut teren arabil si nu pasuni. iar legea 193/2007 prevede retrocedarea categoriei pasuni. atunci neexistind registrul agricol si nici alte dovezi despre cele 65 ha ,iar legea 18 cu modificarile ulterioare prevede cumva ce se intimpla cind nu mai este registru agricol cum se procedeaza .practic este vreo sansa sa mi se atribuie cele 15 ha daca in fisa de definitivare a averii bunicului meu nu precizeaza decit 65 ha teren arabil si nu pasuni? va multumesc
Legea 193/2007
romeo mart
Am facut cerere de reconstituire a dreptului de propriettate pentru 15 ha teren ,ce reprezinta o suprafata peste cele 50 ha atribuite conform legii 18. ... (vezi toată discuția)