avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... declaratii septembrie pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

declaratii septembrie pfa

Buna ziua! V-as ruga sa ma lamuriti cu privire la un lucru care mi se pare absurd. Eu sunt traducator autorizat si am un contract de prestari servicii cu un birou de traduceri. Plata mi se face lunar si, deci venitul meu este variabil. Eu ar trebui sa depun o declaratie cu fiecare traducere pe care o realizez? O si mai mare problema intampin in a ma prezenta la ANOFM si Casa de Pensii lunar pentru ca nici nu locuiesc unde am sediul ca PFA si imi este destul de greu sa ma prezint lunar pentru depunerea acestor declaratii. Oare este prea tarziu daca o sa ma prezint pe 24 septembrie pentru a depune aceasta declaratie avand in vedere faptul ca mi-am platit contributiile pentru luna iulie pe 25 august? Va multumesc si sa avem zile cu mai putine batai de cap...
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 11:26, 3 Septembrie 2010
Se declara venitul net lunar realizat (venituri-cheltuieli) care constituie baza de calcul a contributiilor de asigurari sociale si somaj.
Teremenul de depunere a declaratiilor pt CAS si contributia somaj a fost 25.08.2010 pt luna iulie. Din luna sept declaratiile se vor depune si online.
Ultima modificare: Vineri, 3 Septembrie 2010
George David, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii ii BISCUTA BISCUTA Buna ziua, am o Intreprindere individuala nou infintata si as dori cateva lamuriri legat de contributiile care trebuiesc platite. Venitul net in sistem real ... (vezi toată discuția)
Contributiile la pensii si sonaj pentru pfa - traducator corina_I corina_I Buna ziua, Sunt traducator autorizat si am depus si eu, pe 25 august, noile declaratii pentru contributiile la pensii si somaj. Am auzit ca aceste ... (vezi toată discuția)
Pfa-nelamurire A_NKA A_NKA Sunt PFA si in luna iulie nu am avut niciun venit. Pot sa trimit acea notificare cu venit 0 prin posta? Aceeasi notificare pot sa o trimit si la pensii si la ... (vezi toată discuția)