avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Se comunica sesizarea/plangerea/reclamatia ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Se comunica sesizarea/plangerea/reclamatia ?

Institutiile publice sunt obligate prin lege sa comunice sesizarile/plangerile/reclamatiile celor impotriva carora acestea sunt indreptate (cei impotriva carora se face sesizarea)? Daca da, unde se prevede acest lucru?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:39, 4 Septembrie 2010
Sa le fie lor, celor reclamati facuta comunicarea reclamatiei? Eu asa zic, intrucat , probabil, urmeaza a avea loc o cercetare disciplinara, poate ceva sanctiuni conform regulamentului intern al institutiei sau , poate faptele reclamate constituie infractiuni, situatie in care au obligatia instiintarii organelor de cercetare penala. In toate cazurile cei vizati trebuie incunostiintati de catre organenele responsabile, conducerea, sau alte persoane indreptatite.
au obligatia legala sa comunice.
athe a scris:
au obligatia legala sa comunice.

Si, daca nu va deranjeaza intrebarea mea prea mult, in ce act normativ este prevazuta aceasta obligatie?

@shushteru
Va rog sa reveniti cu detalii. La ce va referiti, concret?

Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de sanctionare disciplinara cu avertisment scris Nicoleta Maria Nicoleta Maria Sunt angajata unei companii nationale si mi s-a facut raport de sanctionare cu avertisment scris. As dori sa intreb daca in urma cercetarii disciplinare la ... (vezi toată discuția)
Sanctionat disciplinar cu ''mustrare scrisa'' beneerika beneerika buna. Doresc sfatul dvs in legatura cu o problema: sunt functionar public si recent am primit o dispozitie prin care am fost anuntat ca sunt sanctionat ... (vezi toată discuția)
Pastrarea confidentialitatii datelor petentului ClaudiaN ClaudiaN Din cate stiu in cazul unei sesizari la ITM, inspectorii care efectueaza controlul au obligatia pastrarii confidentialitatii datelor petentului. Vreau sa va ... (vezi toată discuția)