avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Consutare juridica-plata sultei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Consutare juridica-plata sultei

In urma unui proces de partaj am de primit o suma de bani cu dreptul de sulta,
pot revendica aceasta suma daca au trecut mai mult de 3 ani de la pronuntare partajului?
Cel mai recent răspuns: Cimpanu Adriana , utilizator 09:28, 4 Septembrie 2010
Multumesc de raspuns, dar din pacate au trecut 3 ani de cand a fost legalizata hotararea. Nu am stiut ca pot pierde aceasta sulta si ca ea se prescrie. Acum asi putea face ceva ? Deci in concluzie cine este acum proprietar pe apartament? El poate face actele fara mine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa 3 ani de la partaj,daca nu s-a platit sulta stabilita de catre instanta,sotia ramasa in casa ,mai are vreo obligatie fata de sot?de Mirela mir Mirela mir Buna seara! Am o prietena care a divortat si a facut partajul acum trei ani (se implinesc pe 27 martie).I s-a stabit ca trebuie sa plateasca o sulta sotului ... (vezi toată discuția)
Partajul gabi-sanda gabi-sanda Ce se intampla daca dupa 3 ani de la sentinta judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila a actiunii de partaj unul din soti nu-si revendica drepturile ... (vezi toată discuția)
Prescrierea unei datorii grigio grigio daca o persoana vrea sa deschida un proces ptr a dovedi intreruperea unei prescripti ce dovezi trebuie sa aduca in fata instantei. Mentionez ca sulta trebuia ... (vezi toată discuția)