avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INTABULARE PRIN INSTANTA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTABULARE PRIN INSTANTA

Tatal meu impreuna cu mine am cumparat un apartament cu contract de mana in `99,intabularea fiind pe vechii proprietari de care nu mai stiu nimik(nu mai am legatura).Eu locuiesc la acea adresa din momentul cumpararii ,in 2005 tatal meu a decedat,doresc sa fac intabularea pe mine prin instanta,citandu-i prin publicare in ziar pe vanzatori, IN CAZ DE NEPREZENTARE a Vanzatorilor INSTANTA POATE HOTARA IN FAVOAREA MEA?(adica sa-l intabulez pe mine ..certificat de mostenire , nu mai am frati,am un baiat, ce documente imi trebuie..trebuie succesiune? .. daca se poate estima si un pret cat m-ar costa toata "distractia"
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 18:28, 3 Septembrie 2010
da, se poate rezolva prin instanta..despre costuri verificati-va mesageria privata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeschidere act succesiune dapidupi dapidupi In anul 1992 tatal meu a deschis un act de succesiune pentru bunurile parintilor lui care erau decedati. Bunurile au fost impartite intre fratii bunicilor si ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare-cumparare dupa decesul unuia dintre parinti rox89ro rox89ro Buna ziua! Locuiesc impreuna cu mama mea ,am casa separata in aceiasi curte,si as dori sa stiu daca mama poate sa imi faca act de vanzare cumparare pentru ... (vezi toată discuția)