avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conventie civila si indemnizatie somaj dupa 1 iulie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conventie civila si indemnizatie somaj dupa 1 iulie 2010

Se mai pot incheia conventii civile in timpul somajului pentru a obtine venituri ce nu depasesc 500 lei in luna ( 100 lei/luna)??? Cate ore ar trebui sa aiba o conventie civila ??? Aceasta conventie urmeaza a se incheia pentru arhivare acte, exista riscul de a putea pierde indemnizatia de somaj??
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:07, 3 Septembrie 2010
1. Daca nu depasiti 500 lei pe luna nu pierdeti somajul.
2. Conventia civila de prestari servicii nu cuprinde un numar de ore pe zi. Ea cuprinde o lucrare (serviciu) de executat (prestat) intr-o perioada data de timp. Dvs. puteti sa lucrati cate ore pe zi doriti pentru a o termina in timpul prevazut in conventie.
Ultima modificare: Vineri, 3 Septembrie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu este legalã convenþia civilã de prestãri servicii ? di.modi di.modi Bună ziua ! :) Am citit pe net niste articole, şi cum pentru mine nu sunt tocmai clari termenii juridici, am rămas cu o nelămurire: În cazul unei ... (vezi toată discuția)
Conventie civila ContSters79307 ContSters79307 Buna seara ! Sunt in somaj de 4 luni si am gasit o oferta de munca , pe termen limitat , dar numai cu conventie civila ! Intrebarea mea este : daca voi fi ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii ContSters81546 ContSters81546 Buna seara, Am si eu o nelamurire si am nevoie de un sfat sa stiu cum sa procedez. In momentul de fata sunt somera, insa as avea posibilitatea sa desfasor ... (vezi toată discuția)