avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pasi de infiintare a unei filiale a unei firme straine ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pasi de infiintare a unei filiale a unei firme straine in Romania, sub forma de SRL

Buna seara! Lucrez pentru o firma din Spania care doreste sa-si deschida o FILIALA a ei in Bucuresti, sub forma de SRL. As dori sa stiu care sunt pasii pentru acest lucru. Daca ma puteti ajuta cu un model de act constitutiv pentru o filiala a unei firme mama din Spania. Multumesc mult si astept lamuriri.
Cel mai recent răspuns: magdalenaelc , utilizator 00:54, 4 Septembrie 2010
Multumesc de raspuns. Nu prea stiu ce inseamna societate europeana... eu ma refer la un SRL deschis in Romania, ca filiala a unei firme spaniole... cred ca nu am explicat eu prea bine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept comercial- comert international loredanazgz loredanazgz Buna ziua, problema mea este urmatoarea: O persoana de cetatenie spaniola , care nu este rezidenta in Romania, doreste sa infiinteze o societate in romania ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in romania deschis de o societate cu sediu in spania mare mare As vrea sa stiu ce acte am nevoie pentru a deschide un punct de lucru,deoarece mi se cere pentru a prelua marfa din fabrici romanesti.As vrea sa mai stiu cat ... (vezi toată discuția)
informati referitoare la renuntarea cetateniei romane , in romania , dupa obtinerea cetateniei spaniole. Sagio Sagio Buna seara . Buna seara , solicit informatii referitore la renuntarea cetateniei romane. As dori sa fiu informat daca este necesar ca cetateni romanii ... (vezi toată discuția)