avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... termen solutionare dosar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

termen solutionare dosar

In octombrie 2009 mi-a fost suspendat permisul de conducere. Am contestat in instanta si in iunie 2010 am obtinut o hotarare definitiva care anuleaza aceasta masura. Totusi, in luna noiembrie am condus in perioada suspendarii, din nestiinta, in baza certificatului de grefa... Sunt cercetat de parchet in aceasta cauza. Am depus hotararea susmentionata si am cerut solutionarea in termen rezonabil. Nu am primit nici un raspuns desi am fost informat ca exista pe dosar propunerea NUP. Nu stiu cum as putea ajunge la incetarea acestei restrictii... ce trebuie sa mai fac ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Constantin , Consilier juridic 22:18, 3 Septembrie 2010
Sa mergeti la Parchet si sa solicitati in scris solutia data in dosarul de acolo!
Solicitati, printr-o cerere scrisa, prim procurorului care supravegheaza cercetarea, sa urgenteze motivarea si comunicarea Ordonantei/Rezolutiei de n.u.p.
Formulati o sesizare in scris prin care relatati toate aceste
aspecte si toate nemultumirile dvs catre prim-procurorul
parchetului.
- solicitati comunicarea solutiei Parchetului catre dvs
- cu aceasta comunicare si act de identitate, va deplasati la Serviciul Politiei Rutiere de la judet , pentru a ridica permisul de conducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate redeschide un dosar dupa ce s-a dat nup cosminghe cosminghe Buna ziua, Am fost cercetat inca din 2009 noua pana acum cateva saptamani pentru evaziune fiscala, acum de curand am primit o ... (vezi toată discuția)
Plangerea inpotriva rezolutiilor procurorului ContSters83761 ContSters83761 Buna seara !Am o intrebare pe care o adresez cu speranta ca ma poate lamurii cineva .Cumnatul x a primit instiintare de la parchet de pe langa o judecatorie ... (vezi toată discuția)