Buna ziua.Am un contarct v.c cu clauza de intretinere incheiat cu matusa mea din 2003. in clauza din contract scrie ca am urmatoarele obligati: sa-i cumpar medicamente,inbracaminte, conditi proprice de locuit ,sa-i asigur menajul , si inmormantata dupa datinile stramosesti.intrebarea mea este ,daca nu este specificat in contract sa-i platesc curentul electric,intretinerea la bloc sunt obligata sa ii platesc si aceste datori ? Sunt in proces cu matusa (reziliere c.v cu lauza de intretinere ) am gastigat apelu si am ajuns la recurs, are sanse sa castige recursul daca pana acum a pirdut in instanta?
Mai am o intrebare in ce conditi se poate ataca sau contesta recursul, in cazul meu.
daca matusa a pierdut la fond si apel, probabilitatea de a castiga pe recurs este de 15%.. daca prin absurd pierdeti dvs recursul.. aveti la dispozitie caile extraordinare de atac.. contestatia in anulare si revizuirea.. dar sansele de a castiga pe aceste cai sunt sub 5%..ar fi bine sa aveti un avocat bun pe recurs care sa va reprezinte
daca nu e specificat in contract atunci nu aveti aceasta obligatie.opinia mea e ca matusa dvs nu are nicio sansa sa castige procesul. insa dvs continuati sa va achitati in continuare de obligatiile care va revin prin contract.
La capitolul ,,conditii propice" pentru locuit ...poate fi discutabil. Ascultati sfatul d-lui avocatPetre si angajati un avocat bun, altfel puteti avea surprize.