avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare

Buna seara. Am incheiat un contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere cu o matusa, in acel contract nu este specificat nici o clipa ca as avea obligatia de a plati cheltuielile de inretinere la bloc(apa, gazele etc) sau curentul electric.Obligatiile din contract sunt urmatoarele : sa-i cumpar alimente , medicamente sa o ajut la menaj sa ii ofer conditi proprice de locuit si sa o inormantez dupa datinile stramosesti.
Intrebarea mea este daca sunt obligata sa platesc intretinerea la bloc si curentul electric ? dupa cum am mentionat mai sus.:(
VA MULTUMESC

:(
Cel mai recent răspuns: manea florentina , utilizator 21:39, 21 Octombrie 2010
"sa ii ofer conditi proprice de locuit "
Daca ramane fara curent, caldura si gaze mai sunt oare conditii propice de locuit??????
va intreb pentru ca matusa mea face risipa ca sa platim cat se poate de mult , pana acum am platit noi , dar a inceput sa ne ameninte "o sa platiti in iarna asta pana o sa va usture pielea" de aceeia va-m intrbat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare cu clauza de intretinere manea florentina manea florentina Buna ziua.Am un contarct v.c cu clauza de intretinere incheiat cu matusa mea din 2003. in clauza din contract scrie ca am urmatoarele obligati: sa-i cumpar ... (vezi toată discuția)
Contracy v.c. cu clauza de intretinere cu uzufruct viager manea florentina manea florentina Buna ziua . Am incheiat in 2003 un contract v.c. cu matusa mea, in anul 2007 ma dat in judecata ptr rezilierea contractului pe care l-am gastigat cu succes in ... (vezi toată discuția)
Cati bani in plus pentru o persoana noua in intretinere adytzul89 adytzul89 Salut, As dori sa stiu, cat costa in plus, daca mai adaug in intretinere o persoana? Multumesc frumos (vezi toată discuția)