avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua

numele meu este d si am si io o intrebare dc puteti sa mi raspundeti am un copil in varsta de 2ani si nu sunt casatorita cu tatal copilului si nu ne intelegem de ceva vreme,as vrea sa mi iau copilul si sa mwrg la parintii mei locuiesc la tara as putea sa lucrez in timp cecopilul va sta cu parinti mei tatal lui are vre un drept sa mi l ia ce pot face in cazul asta va rog raspundeti mi ast rasp buna ziua
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 00:51, 5 Septembrie 2010
Va trebuie o hotarare judecatoreasca de incredintare a copilului ... in cazul in care instanta de judecata va incredinta unuia dintre parinti pe copilul minor, celalalt parinte caruia nu i s-a incredintat copilul, pastreaza dreptul de a avea legaturi personale cu acesta, precum si de a veghea la cresterea, educarea, invatatura si pregatirea lui profesionala.
si aveti dreptul si la pensie aimentara
Solicitati instantei de judecata incredintarea copilului minor si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere....
~ Conținut șters la cerere ~
Mutati-va la parintii dvs. si introduceti actiune de incredintare minor.
In actiunea de incredintare este necesar sa dovediti ca este in interesul minorului sa va fie dvs. incredintat spre crestere si educare si ca aveti conditii optime de crestere si educare superioare tatalui.
Probe:-inscrisuri, martori, interogatoriul paratului, ancheta sociala.
Angajati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ramonaiza ramonaiza Buna ziua,numele meu este Ramona sunt din MEHEINTI. problema mea este urmatoarea sunt in concubinaj cu cineva si am un copil de numai 3 luni problema ... (vezi toată discuția)
Custodie broasca maria broasca maria am un baiat dintro rel.de concubinaj,este trecut pe numele tatalui,am hotarare definitiva si irevocabila pt plata pensiei si dreptul la vizita al tatalui dar ... (vezi toată discuția)
Copil mihaelamikimihaela mihaelamikimihaela incredintarea bebelusului de 10 luni cui ii ramane in caz de despartire a doi parinti necasatoriti? mamei sau tatalui?sunt impreuna de aproape 2ani,el e ... (vezi toată discuția)