Buna ziua,numele meu este Ramona sunt din MEHEINTI. problema mea este urmatoarea sunt in concubinaj cu cineva si am un copil de numai 3 luni problema este ca nu mai stau cu el ptr ca nu neam inteles as vrea sa merc cu copilul in italia unde am familia dar nu pot ptr ca el nu vrea sami dea semnatura sa iau copilul as vrea sa stiu daca il dau in judecata ptr custodia copilului daca o sa castig va multumesc ast rsp
Da, pentru a putea parasi tara fara acordul tatalui, este necesar sa promovati o actiune de incredintare a minorului.
In cazul actiunii este necesar sa probati ca este in interesul minorului sa va fie dvs. incredintat si ca puteti oferi acestuia conditii optime de crestere si educare, superioare celor oferite de tata.
Probe:-inscrisuri, martori, ancheta sociala, interogatoriul tatalui.
Angajati avocat.
Custodie
broasca maria
am un baiat dintro rel.de concubinaj,este trecut pe numele tatalui,am hotarare definitiva si irevocabila pt plata pensiei si dreptul la vizita al tatalui dar ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am?
CiubotaruAna
Buna ziua,ce drepturi poate sa aiba un \"asa zis tata\" daca nu si-a vazut copilul de vazut de 3 ani,nu ia cumparat si dat niciodata nimic,nu il intreseaza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua
alinasebi
numele meu este d si am si io o intrebare dc puteti sa mi raspundeti am un copil in varsta de 2ani si nu sunt casatorita cu tatal copilului si nu ne intelegem ... (vezi toată discuția)