avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare ...

Am un contract de munca in strainatate pentru un an de zile. Apartamentul in care locuiesc va ramane liber. In lipsa mea va locui cineva , fara insa ai percepe vreo chirie.
Intrebare : Ce acte ar trebui sa incheiem astfel incat sa fie totul legal si in aclasi timp sa nu persupuna din partea persoanelor implicate vreo cheltuiala.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:50, 4 Septembrie 2010
Contactati-ma si va voi redacta un contract de comodat
Va recomand un contract de comodat, care in conformitate cu prevederile art.1561 C.civ. "este esential gratuit".
puteti face si un act de mana semnat si de doi martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cu contract de comodat frampolarbear frampolarbear Pentru un apartament cu contract de comodat trebui obligatoriu semnatura ambilor proprietari??? Daca iau un apartament cu contract de comodat pentru un ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru spatiu comercial petroniki petroniki Buna ziua,am un spatiu comercial ,am facut un contract de comodat pe perioada nedeterminata,iar respectiva persoana ,nu a platit curentul electric din ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa cu chirias problematic Simmy Simmy Buna ziua, In primul rand, sa explic situatia. Prietena mea este in procedura de cumparare a unui apartament de 2 camere prin programul prima casa. ... (vezi toată discuția)