Mama mea a decedat in 1997si am o matusa stabilita in strainatate de peste 30 ani..In urma cu cateva zile bunica mea,adica mama mamei mele a adus in discutie faptul ca eu nu voi beneficia de nimic in urma mortii ei deoarece doreste ca toate bunurile ei sa-i parvina matusii mele.unul din motivele invocate de catre ea este ca sunt casatorita de peste 20 ani cu un un barbat pe care ea nu l-a acceptat niciodata si in al doilea rand considera ca starea mea materiala este mult mai buna decat a matusii mele si prin urmare nu vede de ce ar mai trebui sa mostenesc ceva.Intrebarea mea este urmatoarea:in conditiile in care incheie un contract de vanzare cumparare cu matusa mea as mai putea face ceva?Multumesc
Valoarea imobilului se situeaza undeva la 100.000 - 120.000 euro la pretul real al pietei.Asadar,cu siguranta pretul de vanzare va fi cu mult sub aceasta suma pentru ca,intr-adevar,posibilitatile financiare ale matusii mele sunt reduse.La acest imobil se mai adauga si terenurile care vor dubla valoarea totala a bunurilor.