avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea prenumelui!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea prenumelui!

Buna ziua!As dori sa imi mai adaug un prenume,caci cel actual nu imi prea place.As dori sa stiu cum sa procedez si cam cat ar costa aceasta procedura.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gatyta , utilizator 21:27, 10 Septembrie 2010
legislatia noastra nu prea permite acest lucru; mergeti la Serviciul Comunitar Local de Evidenta Populatiei din orasul d-voastra.
avocat Cristina Popescu
~ Conținut șters la cerere ~
M-am exprimat gresit..nu vreau sa il schimb si doar sa imi mai adaug un prenume..atat..am tot citit pe net pe diverse forumuri si multe persoane au spus ca au facut lucrul asta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie copil paul_anita paul_anita Am fost casatorita pana acum 8 ani cu X, cand s-a pronuntat divortul. Cu X, am avut 3 copii. In urma cu 11 ani pe cand eram inca casatorita legal cu X, l-am ... (vezi toată discuția)
Clauza de intretinere sirenuta sirenuta in urma cu 5 ani ,mama mi-a facut act de donatie pe apartamentul ei cu clauza de intretinere si drept de uzufruct.formularea spune ca sunt de drept proprietara ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui roxy17 roxy17 Buna seara! Am si eu o problema in legatura cu numele mai exact prenumele copilului meu care s-a nascut acum 2 luni. Povestea, pe scurt suna in felul urmator: ... (vezi toată discuția)