Buna ziua!As dori sa imi mai adaug un prenume,caci cel actual nu imi prea place.As dori sa stiu cum sa procedez si cam cat ar costa aceasta procedura.Multumesc anticipat!
legislatia noastra nu prea permite acest lucru; mergeti la Serviciul Comunitar Local de Evidenta Populatiei din orasul d-voastra.
avocat Cristina Popescu
M-am exprimat gresit..nu vreau sa il schimb si doar sa imi mai adaug un prenume..atat..am tot citit pe net pe diverse forumuri si multe persoane au spus ca au facut lucrul asta...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Situatie copil
paul_anita
Am fost casatorita pana acum 8 ani cu X, cand s-a pronuntat divortul. Cu X, am avut 3 copii. In urma cu 11 ani pe cand eram inca casatorita legal cu X, l-am ... (vezi toată discuția)
Clauza de intretinere
sirenuta
in urma cu 5 ani ,mama mi-a facut act de donatie pe apartamentul ei cu clauza de intretinere si drept de uzufruct.formularea spune ca sunt de drept proprietara ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui
roxy17
Buna seara!
Am si eu o problema in legatura cu numele mai exact prenumele copilului meu care s-a nascut acum 2 luni. Povestea, pe scurt suna in felul urmator: ... (vezi toată discuția)