avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silite
Discuție deschisă în Executare silită

executare silite

am un credit pentru autoturism in care autoturismul este gajat in favoarea bancii. in cazul in care nu platesc ratele, banca se poate indrepta si impotriva altor venituri sau bunuri detinute sau imi vor lua numai autoturismul ?
Cel mai recent răspuns: McOstin , utilizator 13:14, 5 Septembrie 2010
Buna seara !
Daca sumele ramase de plata ( debite neachitate , penalitati , cheltuieli executare) depasesc valoarea masinii (evaluarea fiind facuta de banca ) , banca poate urmari veniturile dvs. in limita sumelor ramase de achitat ..
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte incalcare contract gaj narcisa_salbatica narcisa_salbatica In situatia in care proprietarul unui autoturism achizitionat prin credit bancar (gajat in favoarea bancii) l-a instrainat printr-un act notarial, dar a ramas ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu nicuta ioana nicuta ioana am un card de credit la care am intarziat mi s-a pus proprire pe salariu iar acum recuperatorul de la banca imi trimite somatii sa platesc altfel se trece la ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - si partaj victor77 victor77 Buna ziua, As dori sa stiu daca in cadrul contestatiei la executare inceputa de executor, in situatia mea de debitor as putea introduce partajul . In 2008 ... (vezi toată discuția)