avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... redeschidere de expertiza
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

redeschidere de expertiza

buna,vreau sa stiu ,daca dupa 41 de ani se poate redeschide un proces de paternitate,avind in vedere ca...acum se pot face mai multe analize pt aflarea adevarului
Cel mai recent răspuns: Qubik , utilizator 22:07, 6 Septembrie 2010
Se poate, depuneti o cerere, deschideti proces de stabilire a paternitatii si cel mai probabil va fi dispusa o expertiza ADN al carui cost cel mai probabil va trebui sa-l suportati. Costul este destul de ridicat cam 1000 eur

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incepere proces de paternitate cransim cransim Buna ziua.As vrea sa expun o problema care ma priveste in privinta copilului meu in varsta de doi ani. In anul 2012 am avut relatii intime neprotejate cu doua ... (vezi toată discuția)
Testul de paternitate adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 buna ziua am deschis un proces de contestare paternitate,instanta a dispus proba HLA la IML,probele sosite de la iml sunt: -[b]EU[/b] ... (vezi toată discuția)
Paternitate anca9094 anca9094 buna ziua am ramas gravida si despartiata de tatal copilui am trecut copilul pe alt barbat stand in concubinaj cu acesta si probleme neam despartit el vrea sa ... (vezi toată discuția)