avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale magazin de bloc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

magazin de bloc

magazinul este la parterul unui bloc mai am un magazin la citeva sute de metri de mine lam deschis in martie deja nu mai pot face fata financiar practic m--am cam blocat nu am alta sursa de venit am fost data in somaj si toti banii iam investit in magazin acum nu pot acoperi cheltuielile ori eu nu am experienta ori am gresit undeva unde nu stiu mentionez ca eu stau la vanzare nu am angajati am avut deschis la tara un an de zile nu a mers am venit in oras nu stiu unde am gresit de nu merge ori eu nu stiu ce marfa sa aduc ori nu ma pricep citeodata sant foarte disperata ma enervez din orice ma adus la disperare cand vad ca nu pot face fata ma puteti ajuta cu idei sau cu sfaturi multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 15:34, 5 Septembrie 2010
Incercati sa aprovizionati ceea ce vi se cere de catre clientii Dvs.,nu faceti stocuri si incercati sa aveti un adaos care sa nu depaseasca ca si pret de vanzare pe cel al concurentei.Mai bine sa aveti vanzare si sa aprovizionati mai des,decat sa stati cu marfa pe raft,conteaza pana la urma rulajul .Mai conteaza si de unde aprovizionati marfa,chiar si marile magazine au preturi diferite ptr acelasi tip de produs,la vanzarea en-gros.Si incercati sa reinvestiti profitul,nu sa il mutati in buzunarul personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru adrianabresug adrianabresug avem un pct de lucru cu activitate autorizata depozit engros si en detail .O parte din clienti persoane juridice cumpara de la noi cu factura si plata cu OP ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea marfurilor alina.morutan alina.morutan La o soc com la care acelasi produs se vinde cu diferite ad com care este documentul justificativ care trebuie intocmit pentru a scadea mf de pe stoc la ... (vezi toată discuția)
Control de fond la o if bianchita bianchita Am avut control de fond pe 4 ani(magazin alimentar) si am fost scoasa datoare f. multi bani deoarece nu mi s-a facut pentru fiecare an doar diferenta dintre ... (vezi toată discuția)