avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals in declaratii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals in declaratii

E un fel de continuare a subiectului de aici: www.avocatnet.ro/content/for...

Acum imi dau seama ca n-a fost nici pe departe cel mai inteligent mod de a actiona din partea mea, dar e deja tirziu. In acest moment, insa, ma intereseaza sa stiu ce va urma, fiindca sunt destul de sigur ca va fi descoperit faptul ca am dat o declaratie notariala falsa. Spun asta pentru ca se intirzie cam mult cu raspunsul de la inspectorat (mi s-a spus ca vineri, dar nici acum n-a venit). Deci, e clar ca situatia e aiurea pt mine.
La ce sa ma astept dpdv juridic de-acum incolo?
Cel mai recent răspuns: Le_Petit_Tourette , utilizator 12:55, 7 Noiembrie 2007
Nimeni, nici o idee? :-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular tip a - salariati detasati in strainatate! ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Aveti idee sau imi puteti spune si mie unde gasesc formularele de tip A pentru salariatii detasati in strainatate? Am control de fond si sunt ... (vezi toată discuția)
Declaratia notarial are valoare juridica sau poate fi cotat ca document juridic carmennecula carmennecula Ex: Declaratia notariala ca o persoana nu obtine venituri de orice fel si de orice natura, pt un dosar de bursa sociala la facultate este cotat ca document ... (vezi toată discuția)
Este corupere de minori? jaxx1314 jaxx1314 O fata de 14 ani doreste sa isi inceapa viata sexuala, eu fiind primul ei partener. Am 17 ani. Avand in vedere ca am mesajele ei in care spune clar ca este de ... (vezi toată discuția)