avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... antabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

antabulare

an 2003 am antabulat un teren acum o alta persoana ma dat an zudecata ca e terenul sau avand ca dovada un act de mana ce ar reprezenta vanzare cumparare cu mama mea care e decedata ce ar trebui sa fac deoarece persoana an cauza are o constructie pe teren care de comun acord iam dat voie sa o construiasca pentru ai servi ca cazan de tuica momentan nu vrea sa mai demoleze ce ar trebui sa fac va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 20:41, 5 Septembrie 2010
In principiu, daca mama dumneavoastra a incheiat acel act sub semnatura privata si nu s-a mai prezentat la notar pentru perfectarea actului autentic atunci promitentii cumparatori pot chema in judecata mostenitorii promitentei vanzatoare (aceasta fiind in prezent decedata) pentru perfectarea actului.
Daca considerati ca aceasta operatiune nu a avut loc in fapt, daca nu recunoasteti scrisul sau semnatura mamei atunci puteti sa va opuneti. In alte conditii insa, slabe sanse. E bine sa vorbiti si cu martorii inscrisi in actul sub semnatura privata, va pot edifica asupra vanzarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui teren agricol dumitru62 dumitru62 Buna ziua . In luna Iulie 2010 parintii mei au vandut un teren agricol de 1 ha cu plata pretului integral . In promisiune sa convenit ca toate cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Intelegere bilaterala de vanzare-cumparare Mohorea_Alina Mohorea_Alina Buna ziua!Am facut o intelegere bilaterala de vanzare-cumparare cu socrii mei. Au trecut 17ani de atunci,socrul meu a decedat intre timp,iar soacra mea s-a ... (vezi toată discuția)
Atacare antecontract de vanzare-cumparare cu plata integrala alexberi alexberi As vrea sa stiu daca poate fi atacat un Antecontract de Vanzare-Cumparare teren, cu plata integrala a pretului, in conditiile in care data limita specificata ... (vezi toată discuția)