Buna ziua! In luna ianuarie a acestui an, asupra mea a fost gasit un briceag ( 9cm lama) nefolosit (nici macar cu gandul) in ceva "murdar". (pur si simplu il aveam in rucsac-nescos la "lumina soarelui").
Am dat declaratii si tot ce trebuie intai jandarmilor (cei ce m-au perchezitionat) apoi am fost dus la politie (iar declaratie), urmand dupa ceva timp sa fiu contactat. Nu am fost sunat nu am primit nimic prin posta nu nimic. Nu am primit amenda, nicio judecata, niciun cazier, absolut nimic.
Va rog mult sa imi spuneti daca in aceste conditii se poate numi antecedent penal sau nu ! In cat timp dispare in caz ca e ??
( tin sa mentionez ca anul acesta termin liceul urmand ca anul viitor sa dau la academia de politie. Acolo scrie clar ca nu trebuie sa am antecedente penale) o ultima intrebare ar fi: Am sanse sa intru cu aceasta mica patanie ?
Va rog mult de tot sa va dati cu parerea (poate chiar dintr-o lege ceva). Va multumesc anticipat !
trebuie sa va interesati in ce faza este dosarul si sa incercati sa le ziceti organelor de cercetare penala ca doriti sa dati la academia de politie ca poate asa scapati daca reusiti sa-i induplecati.
Am fost si m-am interesat la doua sectii de politie. "Nu va putem dezvalui astfel de lucruri", "Nu sunteti in masura sa aflati", "Nu se poate decat cu prezenta nu stiu cui" etc-- astfel de raspunsuri am primit.
Cum altfel pot afla ?? (fara pile si relatii)
Ceva omiteti sa ne spuneti.
In ce imprejurari v-a fost gasit in rucsac briceagul? Ne-ar putea sa ne dam seama asupra unei cercetari a unei infractiuni.
Eu nu am fost controlat niciodata in geanta.
Vroiam sa merg cu niste prietenii la sala polivalenta (bucuresti) unde se diputau meciuri de fotbal intre licee. In apropierea salii am gasit un briceag tip fluture ascuns sub o masina (pus sub masina dar in acelasi timp la vedere). L-am luat, l-am pus in rucsac fara vreun gand. Cand am intrat in sala am fost perchezitionati de jandarmi si asupra mea a fost gasit acel briceag. Le-am explicat si eu, si prietenii ca l-am gasit afara si nu aveam nicio intentie (asta am si scris in declaratii). Asta e tot.
Si in cat timp dispare pata asta ??? Cat timp dureaza pana la finalizare ??