avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract Orange
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract Orange

Buna ziua,

Am o societate in faliment iar cei de la Orange nu vor sa rezilieze contractul. Am dus foaia de la lichidator prin care sa dovedesc deschiderea procedurii falimentului dar cei de la Orange mi-au cerut Certificat constatator de la ORC din care sa reiasa radierea, ori radierea va avea loc mult mai tarziu.

In fapt SC nu mai are stampile, nu mai functioneaza dar Orange ne emite in continuare facturi iar pt reziliere ne cer 100 Euro/contract.

Cum pot sa rezolv aceasta problema?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:49, 6 Septembrie 2010
Va sfatuiesc sa trimiteti o adresa recomandata cu confirmare de primire lichidatorului sa ia act de situatia in care va aflati, deoarece in conformitate cu art. 25 lit e. din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, are obligatia legala de a mentine sau denunta contractele incheiate de debitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura insolventa ginnyy ginnyy Am un colaborator impotriva caruia s-a deschis procedura insolventei si i-a fost admins planul de reorganizare. Potrivit contractului pe care il am cu acesta, ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa,cum pot rezilia contract Elinia Elinia Am un spatiu inchiriat unei firme intrata de curand in insolventa,dar cu o restanta la chirie de 7 luni....cum imi pot recupera banii si cum pot sa reziliez ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre insolventa si faliment redstyle redstyle buna ziua! avem o societate care a fost bagata in insolventa ptr suma de 1 mil vechi ..procesul abia s-a incheiat ..iar acum in urma recursului sentinta a ... (vezi toată discuția)