avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... firma in insolventa,cum pot rezilia contract
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

firma in insolventa,cum pot rezilia contract

Am un spatiu inchiriat unei firme intrata de curand in insolventa,dar cu o restanta la chirie de 7 luni....cum imi pot recupera banii si cum pot sa reziliez contractul????
Cel mai recent răspuns: gerardd , utilizator 22:33, 5 Aprilie 2011
trebuie sa cereti judecatorului sindic. formulati o cerere prealabila
v-as ruga daca se poate sa-mi dati mai multe detalii??
1. Cum imi pot recupera banii?
Pentru creanţa pe care o deţineţi faţă de debitor va trebui să formulaţi o cerere de admitere a creanţei în condiţiile prevăzute la art. 64 şi 65 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei.

2. Cum pot rezilia contractul?
Răspunsul îl puteţi afla citind clauzele cu privire la cauzele de reziliere ale contractului dvs. Totodată presupun că din contract puteţi afla şi procedura care trebuie urmată pentru a rezilia contractul.
Notificati lichidatorul judiciar,cu privire la acest contract pentru a se putea pronunta cu privire la mentinerea sau denuntarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta de la o firma in insolventa biti biti S. C. are de recuperat de la un client rau platnic din luna octombrie 2008 c/v prestari servicii ; in luna noiembrie 2010 am deschis actiune de judecata ... (vezi toată discuția)
Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contractele in derulare se considera mentinute la data deschiderii procedurii; aura calin aura calin Buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs. - in urmatoarele probleme: 1) noile reglementari in domeniul insolventei( modif. ... (vezi toată discuția)