avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de vechime

Concediul de ingrijire a copilului de 2 ani intra in calculul sporului de vechime la salar?
Sau intra in calcul doar la vechimea pentru pensie?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 11:43, 6 Septembrie 2010
OU 148/2005Art 18 alin7)
Perioada concediului pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani sau de până la 3 ani în cazul copilului cu handicap constituie vechime în muncă şi în serviciu, care se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil-vechime in munca cocuta1973 cocuta1973 Concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani se considera sau nu vechime in munca ( pt calcul spor vechime)?? (vezi toată discuția)
Calcularea sporului de vechime naxy34 naxy34 lucrez din1992,am stat in concediu de maternitate 2 ani,am avut si concediu fara plata6 luni de zile.vreau sa-mi spuneti daca la calculul vechimii si a ... (vezi toată discuția)
Ccc si vechimea in munca ( calcul spor de vechime munca) ana500 ana500 Buna ziua . Luminati-ma va rog si pe mine , ca mi s-au mai dus din neuroni in CCC ( peste aprox 2 saptamini ma intorc la munca din CCC). Am o colega la ... (vezi toată discuția)