In urma unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva /irevocabila fratele meu trebuia sa achite niste sulte in numerar , atat mie cat si mamei noastre! Precizez ca nu s-au achitat aceste sulte si au trecut aproximativ 9 ani...Sa inteleg ca ceste sulte au fost prescrise???Se mai poate face ceva?
buna ziua. daca nu ati facut nici un demers in acest sens, obligatia fratelui dvs. s-a prescris.
din pacate, in acest caz, nu mai puteti face nimic pt. a-l obliga sa plateasca sulta respectiva ..
Se prescriu in termen de 3 ani de la ultimul act de executare; daca nu ati incercat nimic, s-au prescris in termen de 3 ani de la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii.
avocat Cristina Popescu
Acestea fiind faptele , am posibilitatea a actiona in judecata pe cale civila???Sunt sume consistente...Inteleg ca nu mai pot rezolva prin executor judecatoresc...dar alta cale???
Prescriere sulta
mariagirbea
Buna ziua!Sunt divortata de 4 ani si in urma partajului judiciar al imobilului in care locuiam,imobilul a ramas al meu urmand sa-i dau fostului sot o anumita ... (vezi toată discuția)