avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... extirpare de organ
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

extirpare de organ

am fost lovit in organele genitale si a trebuit sa sufar operatie chirurgicala cu extirparea unui testicol.mi sa dat de la med legist 25 zile ingrijire medicale,dupa care am fost la reexaminare si mia scris pe spatele certifatului medicolegal inifirmitate fizica permanenta cu parafa si semnatura a doctorului. a inceput ancheta, am 2 martori care au dat declaratie exact cum sa intamplat si cum a lovit individul(deci totul e in favoarea mea).
eu va intreb daca intra sigur la art 182/ alin2 si cine da aceasta incadrare,pt ca am inteles ca ar dao sectia de politie si ca agresorul ar fii in mana cu politia.eu avnd absolut tot la mana inclusiv martorii.
Cel mai recent răspuns: FLORIN RADU , Avocat 14:39, 6 Septembrie 2010
este 182/2, cu siguranta. daca politia face ..., puteti merge mai departe, la procuror, la instante ...
Ultima modificare: Luni, 6 Septembrie 2010
FLORIN RADU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala grava cu pierderea unui organ. nija_val nija_val o persoana mi-a dat cu piciorul in testicule intentionat fara motiv si am avut nevoie de operatie,iar unul din testicule a trebuit sa mi-l extirpeze din cauza ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor el1977 el1977 Eu am fost injunghiat in gat la locul de munca, si am ramas cu cicatrici vicioase si partea stanga a maxilarului amortita si urechea stanga, la ce atricol se ... (vezi toată discuția)
Am fost injunghiat in gat la locul de munca , ce pot face? el1977 el1977 Buna ziua ma numesc C......domiciliat in Timisoara s jud Timis , am fost injunghiat in gat la data de 14 septembrie 2013 in timp ce ma aflam la locul de munca ... (vezi toată discuția)