avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program redus 6 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program redus 6 ore

Buna ziua,se poate va rog sa-mi spuneti si mie daca o cerere de de program redus se poate inregistra la I.T.M. odata cu statul de plata si pontajul,sau trebuie inregistrata mai repede ?
Vin cu aceasta intrebare ptr ca am 1 cerere ptr program redus pe luna august de la 8 la 6 ore.
Va rog daca se poate sa imi raspundeti urgent ptr ca nu stiu ce pot sa mai fac acum cand luna august s-a terminat.
va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: cristinasergiu , utilizator 12:47, 20 Septembrie 2010
Acea cerere nu se inregistreaza la ITM ...
Orice act aditional ce modifica un cim trebuie inregistrat la ITM.Ati depasit termenul de depunere.

andymaurul

Ultima modificare: Luni, 6 Septembrie 2010
andymaurul, utilizator
Va multumesc ptr raspun,stiu ca orice act aditional trebuie inregistrat la I.T.M......ceea ce eu nu stiu este termenul de inregistrare al acestu act, ptr ca asa cum spus actul aditional este pentr luna august si acum suntem deja in septemebrie.Intrebarea era daca actul aditional se poate depune odata cu statul de plata?
cristinasergiu a scris:

Buna ziua,se poate va rog sa-mi spuneti si mie daca o cerere de de program redus se poate inregistra la I.T.M. odata cu statul de plata si pontajul,sau trebuie inregistrata mai repede ?
Vin cu aceasta intrebare ptr ca am 1 cerere ptr program redus pe luna august de la 8 la 6 ore.
Va rog daca se poate sa imi raspundeti urgent ptr ca nu stiu ce pot sa mai fac acum cand luna august s-a terminat.
va multumesc din suflet

Cererea nu se inregistreaza la ITM - ci in reg de intrare - iesire al corespondentei de la societate -doar actul aditional de modificare a contractului individual de munca , referitor la durata muncii , pe care il faceti in urma cererii, il inregistrati la ITM.
puteti inregistra la ITM in 5 zile de la incheiere orice act aditional.deaorece august s-a incheita faceti asta pt sept, sau puteti echivalentul orelor nelucrate in acea luna sa le treceti invoiri, pt care se face cerere si se trece in pontaj I-invoit si nu se calculeaza la orele lucrate

Alte discuții în legătură

Act aditional de suspendare pt. "invoit" ? oti oti In cazul "invoirilor" adica salariati care nu mai au zile de concediu dar imi vin cu cereri de invoiri pentru diverse probleme personale... suntem obligati ... (vezi toată discuția)
Program redus cristinasergiu cristinasergiu Buna ziua ,se poate va rog sa-mi spuneti si mie in ce conditii legale poate un salariat sa beneficieze de program de 6 ore?Trebuie facuta o cerere si ... (vezi toată discuția)
Reducerea programului de munca pentru gravide cretunicoleta cretunicoleta Buna ziua. Am o situatie aparte la serviciu: o viitoare mama, care a adus o scrisoare-recomandare de la medic in vederea reducerii programului de lucru cu 2 ... (vezi toată discuția)