Buna ziua,se poate va rog sa-mi spuneti si mie daca o cerere de de program redus se poate inregistra la I.T.M. odata cu statul de plata si pontajul,sau trebuie inregistrata mai repede ?
Vin cu aceasta intrebare ptr ca am 1 cerere ptr program redus pe luna august de la 8 la 6 ore.
Va rog daca se poate sa imi raspundeti urgent ptr ca nu stiu ce pot sa mai fac acum cand luna august s-a terminat.
va multumesc din suflet
Cererea nu se inregistreaza ... daca este vorba de un act aditional , atunci da acesta se poate inregistra ... data incheierii lui poate fi 06.09.2010 si sa-si produca efecte de la 01.08.2010.
Termenul de depunere al unui act aditional este de 5 zile de la data perfectarii lui , adica 06.09.2010.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri,este binevenit acest forum ptr cei asa ca mine care fara sa vrea trebuie sa faca si alte treburi .
Revin acum cu o alta intrebare: cum se acorda sporul de vechime in cazul unui salariat care implineste 3 ani de vechime in cursul lunii? spre ex implineste in 12.09.2010,se acorda incepand cu 01.09.2010 sau cu 01.10.2010? sau efectiv cu data de 12.09.2010?
va multumesc