Ce acte sunt necesare daca doresc sa solicit in instanta anularea casatoriei, deoarece, prin viclenie, sotul meu mi-a viciat consimtamantul la data incheierii casatoriei, m-a amagit, mi-a castigat increderea, m-a facut sa ma indragostesc de el, sa cred ca si el ma iubeste, numai cu scopul de a obtine un folos pentru sine - dreptul de sedere si nicidecum in ideea de a ne intemeia o familie.
in primul rand..anularea casatoriei ptr vicii de consimtamant se poate cere in termen de 6 luni de la incheierea casatoriei...in al doilea rand, dolul nu se presupune deci trebuie sa aveti cu ce sa dovediti intentiile sotului dvs.
Sunt inca in termen, pentru ne-am casatorit pe 14.05.2010.
In privinta motivelor, am destule: lovituri peste tot, inclusiv in cap, vanatai, amenintari,insasi faptul ca acum m-a lasat fara nici un ban si trece la alta tipa cu bani, dovedeste multe, m-a inselat.
Desigur ca dovedeste multe: ca este violent, ca nu este fidel, ca va ameninta...dar nu ca v-a viciat consimtamantul la incheierea casatoriei.
Fata de subiectele anterioare deschise de dumneavoastra nu este nici o schimbare. Divortati pur si simplu.
buna ziua.
va sfatuiesc sa introduceti o actiune de desfacere a casatoriei,si nu de anulare a acesteia.
personal nu cred ca veti reusi cu o astfel de actiune.
divortati.
succes.