avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Anexa 14
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Anexa 14

Pe 27 august mi-a expirat perioada de preaviz pentru demisie (am lucrat 14 sept 2009 -27 august 2010). Am solicitat anexa 14. Aceasta a fost completata cu cotizarile aferente octombrie 2009 - iulie 2010). Astazi (06.09) m-am angajat pe o perioada determinata de 1 luna. Va rog frumos sa-mi spuneti daca trebuie sa cer de la fostul angajator din nou anexa 14 (avand in vedere ca pentru luna august declaratiile nu fusesera depuse, si daca da, cand sa solicit aceasta, dupa 25 septembrie?). Cele 2 saptamani lucrate in septembrie 2009 nu trebuie sa apara in anexa? (pe 14 septembrie 2009 m-am angajat, pe 1 octombrie am avut inregistrat contractul de munca la ITM). Avand in vedere ca am lucrat 14 sept 2009-27 aug 2010, si voi lucra 06.09.10 -06.10.10 am dreptul de a intra in somaj?-Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 6 Septembrie 2010
viu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:28, 6 Septembrie 2010
Pe cele doua adeverinte, de la ce doi angajatori, trebuie sa aveti, in total, cel putin 12 luni cotizate la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj / anexa 14 viu viu Pe 13 septembrie anul trecut mi-a expirat preavizul dat de firma prin care ma trimiteau in somaj. Pe 14 septambrie m-am angajat la alta firma. Acum 2 ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? lumifatu lumifatu Buna ziua, in perioada 18 septembrie 2009-05 octombrie 2011, am fost angajata intr-o firma dar in aceasta perioada am avut 6 luni concediu medical dupa cum ... (vezi toată discuția)
Pentru indemnizatie copil? DanielaCanareica DanielaCanareica Buna,va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat,o sa va descriu situatia in care ma aflu: sunt in concediu medical de pe 5 pana pe 30 sept, firma la care ... (vezi toată discuția)