avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imi pot pierde casa?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imi pot pierde casa?

am o mare problema in legatura cu casa ce am facut-o acum 20 de ani.o sa relatez povestea pe scurt iar daca ma poate ajuta cineva cu un sfat ceva...va rog.
In 1988 am cumparat de la primarie un teren de 1000mp (am chitante tot), in acte nu este specificat daca terenul ce l; am cumparat este in lung sau in lat. Ulterior am construit o casa in 1989 am depus cererile la primarie pentru acte si mi-au spus ca pot sa o construiesc insa nu mi-au eliberat autorizatia .Dupa la primarie a mai fost si o persoana care are aproape "1hectar" in spatele casei mele si a facut si ea ceva acte pe acel pamant iar in actele ei apare ca i-au dat cele 1000 de mp pe care le am cumparat eu pentru casa.Timp de 20 ani a tinut si a cultivat acel pamant impreuna cumia de mp ce a cumparat-o ulterior de la primarie in lat.Mie primaria atunci cand mi-a dat-o mi-a masurat-o in lung.Acum dupa 20 de ani celei ce are pamant in spatele casei mele nu-i mai place mia aia in lat o vrea in lung sub contextul ca nu are iesire la strada, dar precizez ca are iesire la strada doar ca ,ca sa ajunga la pamantul ei trebuie sa mai mearga un colt de strada, si nu-i convine.Am avut un procesc cu ea si am pierdut pe motivul ca eu nu am autorizatie pe casa si mi-au spus sa ridic casa. ca e pamantul ei.OK am zis sa mai cumpar odata pamantul de la ea, dar ea vrea sa-i cumpar tot pamantul ce-l are. pe care cere cat nu face.si nu am de unde sa-i dau.Ce sa fac acum dati-mi un sfat va rog.multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:33, 6 Septembrie 2010
Trebuie sa atacati sentinta ultima daca mai aveti posibilitatea, daca nu nu puteti decat sa executati sentinta definitiva si irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard de hotar schimbat flora22 flora22 Buna ziua, Am o problema cu un teren care, desi pare simpla, nu s-a putut dovedi ca proprietarii au dreptate. In 1991, unchiul meu a cumparat o casa la tara, ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul dupa 14 ani revendica metele proprietatii vandute francisckonta francisckonta Ajutor! Buna ziua! La sfirsitul anului 2000 am cumparat una casa cu gradina in posesia careia am intrat imediat. [b]Mentionez ca metele proprietatii ... (vezi toată discuția)
Atribuire teren prin ordinul prefectului bms bms Parintii unui prieten au cumparat o casa in 1988.Casa avea atunci 2000mp teren, curti, constructii si gradina.In 1988 au cumparat prin act notarial casa si ... (vezi toată discuția)