avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie de executare
Discuție deschisă în Executare silită

somatie de executare

buna ziua

ce se poate intampla daca dupa primirea somatiei de executare silita nu te prezinti in termenul de 1 zi .
se poate executa bunurile mobile, cat si casa daca in locatia respectiva nu este efectuata taxa de succesiune deci nefiind proprietar ?si debitorul neavand un loc de munca ?
mentionez faptul ca nu a fost girat creditul cu nimic fiind luat :cu" buletinul "
Cel mai recent răspuns: redialboss , utilizator 16:45, 6 Septembrie 2010
sa te prezinti unde?la executor?te poti duce si apoi si incearca sa esalonezi cumva datoria.chiar dc creditul e luat doar cu buletinul executorul iti poate urmari si vinde prin licitatie toate bunurile, pt acoperirea creantei a carei executare se cere.
ok. dar ce imi poate vinde daca nu am nimic pe numele meu ?
intrebarea era daca executorul poate executa un imobil cu bunuri cu tot la care nu sa efectuat taxa de succesiune .

multumesc anticipat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de executare redialboss redialboss buna seara va rog sa i-mi spuneti daca se poate executa bunurile mobile si imobile detinute de socrii ... (vezi toată discuția)
Credit pana lili pana lili mama a avut o rata si plateam la banca acum ea a decedat si eu nu am bani sa platesc cdreditul.ma poate executa cineva silit?daca dau bunuri inapoi scap?suma ... (vezi toată discuția)
Incetare executare-imobilul nu se vinde wpy wpy as dori sa stiu daca o executare in curs {adica au trecut 4 licitatii la o casa si nu a fost nici o oferta}se poate opri daca se incearca o intelegere de ... (vezi toată discuția)