mama a cumparat teren intravilan 1235mp- in 1992.apoi a facut infarct la circa un an,in aceste conditii nu a mai intabulat terenul , desi are act de vanzare cumpararedin 1992, facut de mana si cu doi martori(unul e decedat in momentul de fata).Ce pot sa fac acum, ca sa pot intabula terenul, deoarece eu nu am stiut de situatia creata decat din acest an( ca nu e intabulat pe mama si a ramas inscris in CF pe bunicul celor care au vandut) trebuie sa mentionez faptul ca acel teren a fost detinut in folosinta si inainte de 1989 si pana azi de familia mea (mama).Acum, din cate am inteles, urmasii celui care e pe CF (si care i au vandut acest teren mamei mele in 1992), nu mai recunosc ca au vandut terenul.Ce pot sa fac in aceste conditii? Se poate intabula in virtutea faptului ca familia mea a detinut neintrerupt terenul din 1992 pana azi ,fara a maipune la socoteala ca l au detinut ca lot de folosinta si inainte de 1989, plus ca l a si cumparat mama in 1992, cu 50000 lei (pe atunci o suma apreciabila)....?Multumesc.
Teren cu probleme
van_allen78
se poate intabula un teren intravilan,care a fost cumparat in 1992 de la urmasii proprietarului(decedat prin 1960, cica), si pe care mama nu l a mai intabulat ... (vezi toată discuția)